Vídeos 2017


Aquest mes d'octubre han començat els actes de celebració del 10è aniversari del Centre d'Informació de la Discapacitat, un servei creat al 2007 per la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer amb el suport de la Unitat d’Inclusió Social i Igualtat de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb l’objectiu de difondre i posar a l’abast de tothom un fons documental especialitzat en l’àmbit de la discapacitat i de donar servei i oferir recursos en aquest àmbit.


Aquest 28 de juny, en commemoració del Dia internacional per l'alliberament de lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals, es van fer activitats familiars i una pintada col·lectiva d'un pas zebra amb els colors de la bandera irisada per tal de fer visible la diversitat sexual i de gènere a la ciutat de Sant Boi.


 
El 30 de març va tenir lloc una activitat esportiva i cultura destinada a les persones grans de Sant Boi per tal de promocionar l'activitat física i facilitar l'accés als equipaments culturals de la Gent Gran.


Durant l'any es duen a terme diverses activitats i tallers destinades a la gent gran de la ciutat. Ens aquest vídeo podreu veure un resum de les activitats d'envelliment actiu més destacades dels darrers anys.

Aquest any, per tal de preparar els entrants del Dinar Intercultural del 8 de març, es va fer una espigolada de carxofes al parc agrari de Sant Boi i un taller de cuina en el qual van participar les dones de les entitats de la ciutat.Comments