Materials de formació


En aquest apartat de l'Observatori trobareu els materials que s'han elaborat o generat a les sessions formatives vinculades al Pacte per la Inclusió i Cohesió Social.

Feminització de la pobresa: materials i recursos

2 de set. 2014, 2:56 publicada per Igualtat SantboiA partir dels materials utilitzats per al curs on line sobre feminització de la pobresa organitzat pel Centre de Recursos i Documentació de les Dones de Sant Boi de Llobregat s'ha creat un espai virtual de recursos i materials sobre Feminització de la pobresa estructurat a partir de dels continguts impartits. El podeu consultar clicant aquí.


Conferència de la Cristina Sànchez sobre la feminització de la pobresa

3 de jul. 2014, 3:39 publicada per Inclusió Santboi   [ actualitzat el 3 de jul. 2014, 3:45 ]


El passat divendres 27 de juny, en el marc dels actes organitzats per l'Ajuntament durant la Setmana per la dignitat, la sociòloga Cristina Sànchez ens va
parlar 
sobre la feminització de la pobresa: les seves causes i les seves conseqüencies. 
Us facilitem la presentació que va utilitzar durant la conferència per tal que pogueu veure'n els continguts.
 

Curs Eines per elaborar projectes inclusius

15 de gen. 2014, 0:19 publicada per Inclusió Santboi

Els dies 13 i 20 de novembre de 2013 va tenir lloc la formació Eines per a elaborar projectes inclusius destinada a professionals de les entitats signants del Pacte per la Inclusió i la Cohesió Social impartida per l'Albert Sales, professor de la UdG i la UPF. 

Els principals continguts de la formació va ser la reflexió conceptual sobre empobriment, crisi i exclusió social, la inclusió social com a perspectiva de treball i les experiències de treball comunitari en relació a la lluita contra l'exclusió.

Podeu consultar els materials del curs aquí.

1-3 of 3