Vídeos‎ > ‎

Vídeos 2016

El passat 1 de desembre en el marc de les accions vinculades al Dia internacional de les persones amb discapacitat, va tenir lloc la inauguració del primer circuit inclusiu situat a l'enorn natural de Sant Boi. Es tracta d'un itinerari per la llera del riu adaptat a l'ús de totes les persones indepentdentment de les seves capacitats.


El passat 20 de novembre va tenir lloc a la plaça de l'Ajuntament el concert de presentació del CD Veus contra la violència masclista en el que van participar tot de grups i músics de la ciutat per fer públic el rebuig col·lectiu a totes les violències que pateixen les dones pel sol fet ser-ho. A partir de la proposta de musicar poemes de reconegudes poetesses, els grups locals han estat gravant durant el 2016 les composicions que s'han pogut sentir al concert. La presentació del CD s'ha fet en el marc de la campanya Això No És Amor i dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència masclista.Els dies 8 i 9 d'octubre va tenir lloc a Sant Boi de Llobregat el I Quandrangular de bàsquet en cadira de rodes VI Memorial Frascisco Molina impulsat per l'associació Aramis amb l'objectiu de treballar per la inclusió de les persones amb discapacitat a través de la pràctica esportiva.

En el marc de la campanya Això no és amor de prevenció de les relacions abusives entre joves, diversos grups de música de la ciutat estan gravant les cançons del concert Veus contra la violència masclista per tal d'editar un CD compartit en favor de la igualtat entre homes i dones. En aquest vídeo podeu veure el grup RIU a l'estudi de gravació.


Per tal de preparar el dinar intercultural que va tenir lloc el 2 de març, es van organitzar dos tallers -un d'espressió plàstica en el marc del LAC i un de cuina i diversitat- als quals van participar les associacions i col·lectius de dones de la ciutat.

El diumenge 27 de novembre Sant Boi va acollir el concert solidari de la coral infantil Malagasy Gospel formada per infants i adolescents de Madagascar que formen part d'un projecte comunitari de l'ONG Agua de coco. La col·laboració de Turiatuto, Diversus, NH Hotels i l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha fet possible el suport a aquest projecte en defensa dels drets dels infants.


Durant el Festival Altaveu 2016 va tenir lloc l'actuació musical del projecte Sant Boi Urban Dance en la que van participar nois i noies de la ciutat. A partir del llenguatge de la dansa urbana el projecte pretén buscar espais de relació i formació amb joves en situació de vulnerabilitat.
El grup Yelowstone, una de les formacions musicals de Sant Boi que ha format part del projecte Veus contra la violència masclista, ens expliquen el procés de posar música i veu a les pareules de Sylvia Plath.
La formació Molsa explica la seva implicació en el projecte de prevenció de les violències masclistes Veus contra la violència masclista que forma part de la campanya Això No És Amor
Comments