Vídeos‎ > ‎

Vídeos 2015

En aquesta pàgina trobareu els vídeos de diversos projectes o activitats vinculats al Pacte per la inclusió i la cohesió social de Sant Boi de Llobregat que s'han dut a terme durant el 2015.

El 29 de novembre, en el marc dels actes de commemoració del Dia internacional contra la violència masclista, va tenir lloc el concert 
Veus contra la violència masclista en el que van participar diversos 
artistes locals.
El passat 20 de novembre va tenir lloc la celebració del Dia internacional de la infància que va tenir com a element central la defensa dels drets dels infants.
Durant el mes de setembre van tenir lloc les intervencions artístiques del Laboratori d'Art Comunitari (LAC) que en aquesta edició va treballar com a tema les dones


El passat 17 de maig, en el marc de la 34a passejada en bicicleta es van posar a disposició de les persones participants bicicletes adaptades per a persones amb discapacitat.

L'homenatge a les mestres va ser acte central de la commemoració del 8 de març de 2015 per tal de visibilitzar les aportacions de les dones a la ciutat. La sociòloga especilista en educació Marina Subirats ens va acompamnyar durant l'acte tot plantejant els reptes actuals de la professió docent en relació a la igualtat entre homes i dones.Durant la Fira de la puríssima de Sant Boi,els dies 6, 7 i 8 de desembre va tenir lloc el Mercat d'Art Jove, un espai de venda, exposició i activitats vinculades a les arts plàstiques per la població jove.

Entre les activitats de formació destinades a les persones grans, s'han programat cursos sobre l'ús dels smartphones per tal de reduir la bretxa digital.
En el marc de la Festa Major de Sant Boi va tenir lloc la Festa Gran de la Gent Gran com a homenatge a les persones grans de la ciutat en la celebració del seu 80è aniversari.


En el marc de l'homenatge del 8 de març, es va fer un vídeo sobre el significat d'educar des de les paraules de les mestres de la ciutat:
Comments