Vídeos‎ > ‎

Vídeos 2014

En aquesta pàgina trobareu els vídeos de diversos projectes o activitats vinculats al Pacte per la inclusió i la cohesió social de Sant Boi de Llobregat que s'han dut a terme durant el 2014.

En commemoració del Dia internacional de les persones amb discapacitat, el passat 13 de desembre va tenir lloc la Fira d'entitats a la Plaça Catalunya de Sant Boi amb l'objectiu de visibilitzar i donar suport al teixit associatiu que treballa per a la igualtat d'oportunitats en l'àmbit de les discapacitats.

Vídeo de YouTube
Des de la Unitat de Joventut de l'Ajuntament, s'està desenvolupant el programa formatiu Canvia el teu futur que permet als i les joves preparar-se per a la prova d'accés als mòduls de grau superior.Vídeo de YouTubeDurant aquest any s'està desenvolupant en Programa Eskala que té com a objectiu la millora de la inserció sociolaboral de les persones joves a través de la creació d'itineraris personals d'inserció.

Vídeo de YouTube

Aquest curs escolar s'està duent a terme el projecte socioeducatiu de lleure per adolescents en situació de vulnerabilitat social amb l'objectiu de garantir que puguin desenvolupar les seves trajectòries educatives en igualtat d'oportunitats.Vídeo de YouTube


En el marc dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència masclista, s'ha creat l'espectacle de música i dansa "Nosotras, vosotras y ellos" produït i dirigit per Ángel Dorao.


Vídeo de YouTube

Com cada any, aquest mes d'octubre ha tingut lloc la Roda d'homes, l'acte públic de rebuig a la violència masclista organitzat per l'entitat Homes igualitaris de Sant Boi de Llobregat.


Vídeo de YouTubeCom cada any, en el marc de les activitats per a la gent gran que organitza l'Ajuntament de Sant Boi, s'està desenvolupant el Taller de poesia, un espai de trobada i aprenentatge a través de les paraules.


Vídeo de YouTube
El 23 d'abril de 2014, en el marc de la Diada de Sant Jordi, es fa fer una activitat de promoció de la coeducació a través dels contes des de l'Ajuntament de Sant Boi en col·laboració amb les llibreries de la ciutat.


Contes per la coeducació, 23 d'abril de 2014El 6 de març de 2014, en el marc de la programació del 8 de març, Dia internacional de les dones, va tenir lloc la conferència sobre la Reforma de la llei de l'avortament a càrrec de María José Varela en la qual l'advocada va plantejar la necessitat de centrar el debat sobre la legislació de l'avortament, va explicar les contradiccions de l'avantprojecte i les conseqüències sobre els drets de les dones de l'avantprojecte de llei.

Conferència sobre la reforma de la llei de l'avortament


Comments