Vídeos‎ > ‎

Vídeos 2013

El passat 26 de novembre, va tenir lloc la Jornada tècnica sobre l'atenció als infants testimonis de violència que va comptar amb la presència de nombrosos professionals vinculats al circuit de violència masclista i als serveis locals d'atenció a la infància.

Jornada infants testimonis de violència masclistaLa marxa de la gent gran va tenir lloc, enguany, a l'Anella verda el passat 1 d'octubre de 2013.

Vídeo de YouTubeEl passat 30 de setembre va tenir lloc la inauguració del supermercat solidari destinat a les persones sense recursos econòmics.


Vídeo de YouTube
En el marc de la quinzena de la gent gran va tenir lloc la diada esportiva de la gent gran en la qual van participar els i les usuàries del servei de Gim suau.

Vídeo de YouTubePresentació del LAC, Laboratori d'Art Comunitari, un projecte per acostar l'art contemporani a la ciutadania en el qual s'han generat diverses propostes de manera conjunta entre artistes locals i diferents col·lectius de Sant Boi.

LACIII Jornades Interseccions, celebrades el 23 d'octubre de 2013, en les quals es van debatre i compartir experiències al voltant de les expressions artístiques des del punt de vista de les seves connexions amb teràpies o protocols assistencials en l'àmbit psiquiàtric.

Vídeo interseccions 2013El 27 de setembre de 2013 es va fer la jornada "Diferents famílies, diferents escenaris" per tal de reflexionar sobre el rol de les famílies en la cohesió social i el benestar.

Vídeo de YouTubeEl plenari del Pacte per la inclusió i la cohesió social es va reunir el 13 de juny de 2013 per tal de fer un monogràfic sobre habitatge en el qual va intervenir el professor d'economia de la UPF José M. Montalvo.

Vídeo de YouTube
El  8 de març de 2013, com cada any a la ciutat de Sant Boi, es va commemorar el Dia internacional de les dones per tal de reivindicar la lluita per la igualtat efectiva, real, entre dones i homes.

Vídeo de YouTube


Comments