Actualitat‎ > ‎

Setmana de la dignitat: Rescatem les persones

9 de jul. 2015, 3:14 publicada per Inclusió Santboi   [ actualitzat el 9 de jul. 2015, 3:15 ]
Aquests propers dies se celebra la Setmana de la Diginitat sota el lema 'Rescatem les persones', una inciativa a la qual s'ha afegit l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. La programació d'activitats prevista per als propers dies a la ciutat és la següent:
Dijous 9 de juliol

10.30 h a la plaça de l'Ajuntament: Desitjos per la igualtat , creació artística col·lectiva de les nenes i dels nens dels Casals d'Estiu Municipals.

19 h a la plaça de l'Ajuntament: Espectacle d'animació infantil Sarau de Pau a càrrec de la companyia Rah-mon Roma.

En Rah-mon és un xicot alt com un sant Pau, i es presenta en so de pau i de festa tot mostrant la bandera de la pau per presentar-nos un reguitzell de cançons i d’històries per fer les paus, no pas per fer el pau.

20 h a la plaça de l'Ajuntament: Concentració i lectura del manifest de la Setmana de la dignitat .


Divendres 10 de juliol

22 h a la terrassa del Museu de Sant Boi. Can Barraquer: Cinema. Dos días. una noche , dirigida pels germans Jean-Pierre i Luc Dardenne i protagonitzada per la Marion Cotillard.

Sinopsis: Sandra, disposa només d'un cap de setmana per anar a veure als seus companys de feina i convèncer'ls que renunciïn a la seva paga extraordinària perquè ella pugui conservar la seva feina.Comments