Actualitat‎ > ‎

Laboratori d'Art Comunitari. LAC

22 de set. 2014, 23:25 publicada per Inclusió Santboi   [ actualitzat el 22 de set. 2014, 23:35 ]
Serigrafia

Aquest últim cap de setmana de setembre se celebra a tota Europa les jornades europees del patrimoni, uns dies dedicats a homenatjar el patrimoni com a testimoni viu de la història i identitat dels pobles; a Catalunya se celebra a més de 200 municipis i està coordinat per la Generalitat de Catalunya amb centenars d’activitats a museus i espais patrimonials.

El Museu de Sant Boi, seguint la línia que de la última edició, vol oferir una imatge diferent de la història local. Si es pot parlar del patrimoni com a catalitzador d’identitats, es podria parlar de diferents agents ciutadans, com els creadors i creadores contemporànies, i proposar una mirada alternativa i actual sobre els espais patrimonials existents a la ciutat. Això el què proposa el LAC (Laboratori d’Art Comunitari), aposta per la cocreació, l’art participatiu i lúdic, una proposta creativa produïda entre un/a artista i diferents col.lectius de Sant Boi com ara gent gran, persones de diferents orígens, persones dedicades a l'educació, persones de l'àmbit de la salut mental, entre d'altres i amb la participació d'artistes de la Taula Sectorial d’Arts visuals de Sant Boi i d’artistes nacionals i internacionals als espais de Can Torrents, Can Castells i Can Barraquer.

Us hi convidem del 26 de setembre al 2 de novembre
Can Barraquer: C/ Hospital 7
Can Torrents : C/ Hospital 9
Can Castells: C/ Lluís Castells 16
Div de 17 a 20 h. Diss de 11 a 14 h i de 17 a 20 h. Diu 11 a 14 h
Preu entrada: Cap de setmana 26-28 de setembre, gratuït. Resta de dies 2€ amb descomptes del 50% per a persones jubilades, aturades i menors de 12 anys.

Podeu trobar més informació a www.santboi.cat i a www.museusantboi.cat
Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=27YbPKlWnUQ&feature=youtu.be
Ċ
Inclusió Santboi,
22 de set. 2014, 23:25
Comments